Ny træterrasse

Hvis du ønsker at få udført kvalitetsarbejde af en pålidelig og dygtig tømrer, så kontakt RLH Byg & Service i dag!

Uden for vores telefontid? Skriv til os på mail eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage næste dag!

Få et godt tilbud


  Hvorfor vælge os?

  +5 års erfaring med kvalitets tømrerarbejde

  Vi laver kun arbejdet, som vi selv ville have det derhjemme

  Vi har 4.9 ud af 5 stjerner

  Drømmer du om ny træterrasse?

  En træterrasse kan åbne op for nye muligheder og kombinere hus og have på en smuk måde. Med en træterrasse kan du udnytte din bolig mere ved at åbne op ud til terrassen. Hvis du ønsker at få bygget en træterrasse, kan du kontakte RLH Byg & Service. Vores erfarne team har stor ekspertise inden for opbygning af træterrasser, og vi tilbyder vores service til private og erhvervskunder.

  Få en flot og langtidsholdbar træterrasse

  En træterrasse er en fantastisk tilføjelse til ethvert udendørsområde, men det er vigtigt at huske på, at korrekt konstruktion er afgørende for dens holdbarhed. Hvis træet er i direkte kontakt med jorden, kan det begynde at rådne efter blot få år, hvis ikke terrassen er bygget korrekt. Når du vælger vores tømrerfirma til at bygge din træterrasse, kan du være sikker på, at den vil blive konstrueret på en solid og holdbar måde i overensstemmelse med alle relevante standarder og retningslinjer.

  Anmeldelser

  Træterrasse af høj kvalitet

  Hos os er kvalitet altid i fokus, og vi stræber efter at levere løsninger, der er mindst lige så gode som, hvis vi skulle bygge til os selv. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er et nøgleord for os. Med vores kompetencer og erfaring kan du være fuldstændigt tryg ved, at din nye træterrasse vil være holdbar i mange år fremover, hvis du lader os bygge den.

  Hvad koster en træterrasse?

  En række faktorer påvirker prisen for opbygning af en træterrasse. Priserne varierer alt efter størrelsen på terrassen, valg af terrassebrædder, om terrassen skal være hævet eller i niveau med jorden og om der skal bygges gelænder eller trapper. Terrassens design spiller også en rolle i prissætningen.

  Når vi kender alle detaljer om din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

  Indhent et tilbud