Nye vinduer

Hvis du ønsker at få udført kvalitetsarbejde af en pålidelig og dygtig tømrer, så kontakt RLH Byg & Service i dag!

Uden for vores telefontid? Skriv til os på mail eller via kontaktformularen, og vi vender tilbage næste dag!

Hvorfor vælge os?

+5 års erfaring med kvalitets tømrerarbejde

Vi laver kun arbejdet, som vi selv ville have det derhjemme

Vi har 4.9 ud af 5 stjerner

Er det tid til at få nye vinduer?

Hvis dine vinduer er utætte, kan det have negative konsekvenser såsom højere varmeudgifter, træk og et dårligt indeklima. Derfor kan det være en god investering at skifte dem ud, og hos RLH Byg & Service er vi specialiseret i netop dette arbejde.

Vi tilbyder vinduesudskiftning til både private kunder og virksomheder, og som et lokalt tømrerfirma i Græsted og omegn, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi er klar til at tage os af dit tømrerarbejde, herunder udskiftning af vinduer, og sørger for professionelt udført arbejde hver gang.

Vi udskifter gerne dine døre sammen med vinduerne

Når vinduerne i en bygning trænger til at blive skiftet ud, kan det ofte også være en fordel at udskifte de udvendige døre samtidig. Dette skyldes ofte, at vinduer og døre typisk er blevet købt og monteret på samme tidspunkt – enten under opførelsen af bygningen eller i forbindelse med en renovering.

Ved at udskifte både vinduer og døre samtidig kan man undgå at have håndværkere på besøg flere gange, samtidig med at man kan se frem til et forbedret indeklima og lavere varmeregning.

Få et godt tilbud


  Anmeldelser

  Vi sørger for at dine vinduer bliver udskiftet ordentligt

  Vores tømrerfirma er dedikeret til at levere høj kvalitet i alt vores arbejde. Når vi udfører opgaver for vores kunder, herunder udskiftning af vinduer eller andre opgaver, tager vi altid udgangspunkt i, at resultatet skal være mindst lige så godt som hvis vi skulle udføre arbejdet hjemme hos os selv.

  Vi stræber altid efter perfektion, og hvis resultatet ikke opfylder vores høje standarder, vil vi ikke tilbyde det til vores kunder.

  Hvad koster udskiftning af vinduer?

  Vi præsenterer en konkurrencedygtig timepris på vores arbejde, som er 400 kr. i timen plus moms. Derudover kommer selvfølgelig prisen for indkøb af materialer

  Vores priser for udskiftning af vinduer varierer afhængigt af flere faktorer såsom antallet af vinduer, tid til udførelse af opgaven, størrelse af de nye vinduer i forhold til de gamle, materialet, der anvendes til vinduerne, og om du ønsker at have nye døre monteret samtidig.

  Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilpasset tilbud på dine kommende vinduesmonteringsbehov.

  Indhent et tilbud